Jdi na obsah Jdi na menu
 


V této části našich stránek můžete uvádět do komentářů své dotazy, podněty či zkušenosti z Vaší návštěvy v našem lyžařském středisku Aš případně na provozovatele Ašské lesy, s.r.o.nfo@lesy-as.cz   

Obrazek

Děkujeme Všem za příspěvky.

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

SkiPatrol - Re: DOTAZ

Ahoj Martine.
Samozřejmě, že o typu této pernamentky jsme uvažovali a v podstatě jsme již na obdobný podnět reagovali. Problém vnímáme v možnostech našeho střediska ve vazbě k reálné délce provozu střediska. Vzhledem k naší nadmořské výšce a bohužel k nestabilnímu průběhu sněhových a teplotních podmínek by bylo nefér prodávat celosezónní jízdenky.Na jak dlouho?Možná bychom viděli řešení ve vícedenních pernamentách. Týden? Dva týdny? Tři? Podnět projednáme s provozovatelem. Skol.

snb - skok

Dobrý den mám dotaz ohledně skoku na sjezdovce č.1 . Nemáte v plánu ho nějak vylepšit, nebo udělat skok jako by minulý ro, ten byl super :-)

SkiPatrol LS Aš o.s. - Re: skok

Něco se pokusíme se skokem udělat. Každopádně ten loňský, vzhledem k jeho nebezpečnému provedení dělat nebudeme :-(
Pokusíme se udělat nějakou podélnou lavici a nějakej menší vyhazovák.Do včerejška byl sníh v totálně nezpracovatelném stavu.
Každopádně uvítáme jakýkoliv podnět a nebo pomoc při tvorbě.Rolbou asi všechno neuděláme.
V pátek kolem 16,00 hod jdeme na to!

... - Re: Re: skok

Ok děkuji :)

SkiPatrol LS Aš o.s. - Re: Re: Re: skok

Tak včera to nevyšlo, ale dnes ráno jsme udělali menší překážku.
Je potřeba to vyzkoušet, případně upravit.
Díky za názor

ok1ibl@seznam.cz - video

Posílám odkaz na mé video z vašeho střediska:
http://www.youtube.com/watch?v=Yy1ZLrF2DOo&feature=youtu.be

SkiPatrol LS Aš o.s. - Re: video

Díky.
Super zpracování.
S dovolením jsme ho na nějaký čas umístili na stránky.

Marcela Železná - Půjčovna

Dobrý den ,mam dotaz jestli je možné zapůjčení lyžařského vybavení pro třílété dítě.Děkuji Marcela

SkiPatrol LS Aš o.s. - Re: Půjčovna

Dobrý den.
Informace o vybavení půjčovny získáte na tel čísle letního sportovního areálu, který půjčovnu provozuje.
Tel: 725 962 058

Standa - závody

Dobrý den, budete pořádat nějaké závody pro děti (12 let)?

SkiPatrol LS Aš o.s. - Re: závody

Zatím neuvažujeme o pořádání dětských závodů.Otázku probereme s instruktorem školičky a v případě konání jakékoliv akce dáme protřednictvím stránek vědět.

Radka - sobotní lyžovačka SUPER

Celá rodinka si moc užila lyžování u Vás ve středisku Aš. Děkujeme moc za výborně upravený terén. Těšíme až rozjedete trojku:-)) Ve frontách bylo slyšet remcání, že jsou fronty. Svým střízlivým pohledem, musím říct, že to nebylo nikterak strašné a dalo se to v pohoo. Určitě si zase přijedeme zalyžovat.
Hubíci z Chebu

SkiPatrol LS Aš o.s. - Re: sobotní lyžovačka SUPER

Děkujeme za přízeň a těšíme se na Vaši, u nás v Aši, návštěvu.
Trojku jsme už rozjeli. :o)

Fanda - Dotaz

Skol, chtěl jsem se optat zda výhledově, v další sezóně, budete řešit turnikety jak na jedničce tak trojce. A další dotaz je zda neuvažujete o celosezónní permici, tak jak to mají v jiných lyž. střediscích. Díky za odpověď

SkiPatrol LS Aš o.s. - Re: Dotaz

Děkujeme za podnět.
Samozřejmě, že odbavovací systém není pro nás ničím novým a skýtá obrovské možnosti ve variabilitě nabízených služeb. Ať je to forma časových či bodových jízdenek. Bohužel, jako každý jiný, nový systém, tak i tento by se neobešel bez investic, které by se zákonitě musely promítnout do nákladů areálu. Naším cílem je udržet cenovou hladinu dostupnou širší veřejnosti. V podstatě se dá říci, že již současné ceny jízdného, ve vazbě k vloženým investicím, jsou udržitelné jen za podpory provozovatele Ašských Lesů a našeho města Aš.
O celosezónních permanentkách je asi zbytečné uvažovat.Vzhledem k naší nadmořské výšce a vývoji počasí posledních let, bychom těžko hledali váhu mezi délkou lyžařské sezóny a adekvátní ceně za tuto permanentku.

Gupy - A co trojka?

Pan Červenka v TELEVIZI před týdnem mluvil o zprovoznění trojky, ale jak koukám, ani jste se o zasněžování nepokusili, i když mrazy jsou. K čemu se to za ty prachy budovalo, když se to nevyužívá?

Z.Šebrle, vlekař - Re: A co trojka?

Všem, kteří by rádi zasněžovali. Zasněžovat můžeme až když teploty klesnou pod -4°C a to jen na minimální výkon. Při teplotě -7°C můžeme jet na poloviční výkon. Čekáme na teploty kolem -10°C, kdy budeme moci rozjet zasněžování naplno. Záleží i na vlhkosti vzduchu a směru větru. Dělo nám mnohdy nasává to co vyžene. V případě, že sněží přirozeně, technicky zasněžovat prakticky nelze z důvodu vlhkosti vzduchu. Mnozí si myslíte, že jakmile je pod nulou můžeme zasněžovat, ale zasněžování je alchymie. A navíc zasněžujeme hlavně v noci, asi by vám nebylo příjemné, kdyby vám dělo hnalo do obličeje sníh. My, kdo zasněžujeme musíme také do práce. Asi řeknete, že jsme si to zvolili sami, ale jsme jen lidi. A děláme to pro vás. Jak to půjde jdeme do trojky, věřte nám.

Lucie Poláková - POCHVALA

I když ideální podmínky nechaly na sebe dlouho čekat, teď to stojí za to!!!
Včera jsme byli na sjezdovce celé odpoledne a jsme nadšení! Chceme moc poděkovat všem, kteří dali ruku k dílu, abychom si my, návštěvníci areálu, mohli užívat. Úprava sjezdovky je bezvadná a všichni lidé kolem velmi ochotní, vstřícní a usměvaví. Velká poklona a velké díky!!! Přejeme ať počasí vydrží a lidé jezdí :)

Fanda - Dotaz

Dobrý den, vím, že jste "dobrovolníci", nicméně v mrazivém počasí se, při tom čekání, daá zasněžovat. Na Panoramně snad každé středisko zasněžovalo a zde nic. Není to škoda?? I když chápu, že je vás většina v zaměstnání??

Středisko Aš - Re: Dotaz

Děkujeme za zájem.
Dnes v noci jel systém zasněžování na plný výkon.
Doplnili jsme chybějící sníh v horní části sjezdovky.