Jdi na obsah Jdi na menu
 


V této části našich stránek můžete uvádět do komentářů své dotazy, podněty či zkušenosti z Vaší návštěvy v našem lyžařském středisku Aš případně na provozovatele Ašské lesy, s.r.o.nfo@lesy-as.cz   

Obrazek

Děkujeme Všem za příspěvky.

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Petr Fischer - Klobouk dolů

Dobrý den, sportu zdar.
Smekám pomyslný klobouk nad tím, jak rychle provozovatel sjezdovky zareagoval na podnět ohledně pondělního lyžování. Ještě jednou díky za ohromný kus Vaší vstřícnosti lyžařské veřejnosti. Díky.

Petr F.

..................... - snowpark

Dobrý den a co postavit nějakou lavici jako je vedle na fourcrosse

SkiPatrol - RE: poděkování - podnět

Děkujeme za pozitivní příspěvek a námět k zamyšlení. Pro letošní rok neuvažujeme o změně provozní doby. Za léta praxe jsme vyhodnotili pondělek za den s nejnižší návštěvností a z tohoto důvodu byl tento den zvolen dnem sanitárním tedy údržbovým.

Zdeňka - Pochvala

Souhlasím se všemi.kteří celý tým provozovatelů lyžařského areálu v Aši chválí,velmi mile a trpělivě se chovají vlekaři,lyžování je za skvělé ceny,sjezdovka je vždy upravená, bufet funguje.Jen tak dále,přeji hodně úspěchů !!!!

SkiPatrol - Re: snowpark

Snowpark je vybudován na sjezdovce č. 1. V letním období jsme žádali příznivce snowboardů a tím i Vás o podněty k vybavení a vzhledu parku. Vzhledem nezájmu snowboarďáků jsme vybudovali prozatím provizorní prostor za pomoci technického sněhu, což mnozí z vyznavačů divokých prken uvítali a využívají ke spestření jízdy. Takže jak dál? Očekáváme Vaše podněty ;-)

SKIPATROl - Re: jízdenky

Samozřejmě, že od pondělí tj. 11. 1. rozjedeme soutěž o jízdenky. Sledujte naše stránky.

Petr Fischer - poděkování - podnět

Ač v současné době nelyžař, chtěl bych touto cestou vyjádřit obrovské poděkování partě místních nadšenců, kteří ve svém volném čase, na úkor ostatního SVÉHO, byli ochotni a dokázali z našeho "kopce" vytvořit to krasné, co je ku prospěchu a slouží široké, nejen lyžařské veřejnosti. Klobouk dolů. Jako pravidelný návštěvník místního bazénu bych však jeden podnět, který jsem v bazénu zaslechl, měl. A sice, že je obrovská škoda, když v pondělí je uzavřena jak sjezdovka, tak místní bazén. Chápu, že je třeba údržba vleků a všech příslušných zařízení,je to jen podnět, zda by nešlo, třeba výměnou za jiný den, spustit vleky.
S úctou a díky,
Petr F.

Milan - snowpark

Dobrý den mohu se zeptat kde je snowpark není náhodou na sjezdovce č. 2

David - jízdenky

Bude také tenhle rok soutěž o jízdenky jako minulý rok?

Lenka - Skvělé

Tak už jezdíme na naší sjezdovce pár dní a je to fakt super. Sjezdovka upravená, skoky postavené, vlek vleká a vlekaři v pohodě a s úsměvem pracují a pomáhají všem co to potřebují. Díky všem.

snowboarďák - skok

Díky

snowboarďák - skok

Dobrý den nemohli byste na sjezdovce postavit skok bylo by to lepší než teď

?????? - snowpark

Ten snowpark by byl super :)

Hannsmannová Lenka - Díky

Ctěla bych poděkovat všem co se zasloužili o zahájení lyžování na naší sjezdovce. První den byl super i když mrzlo až praštilo.Sjezdovka byla skvěle upravena a vleky jezdily, vlekaři i když mrzli, makali a starali se. Jsem ráda, že se o sjezdovku zajímají lidé, kteří to s námi lyžaři myslí dobře. Ne jako parta z Boubína, kerá nám odradila lyžaře. Ještě jednou díky.

Tru3 - Snowpark

Na webu jsem četl něco o Snowparku :)) můžu se zeptat jak to s tím vypadá ?? :)) ..jestli budou už letos nějaké boxy a tyče nebo skokany ?:)))

Deni - Je to super

Musím říct, že je opravdu super skvělé, že je v Aši sjezdovka!! Museli jsme draho jezdit na Bublavu kde je hlava na hlavě a plno němců co vám šlapou na lyže a prkna a cpou se ve frontě! Jsme z Chebu a do Aše je to pro nás kousínek a dobrá cesta a za ty ceny si můžeme dovolit jezdit lyžovat každý den!! Jsem po úrazu kolene a sjezdovky mám zakázané, ale neodolám a loni jsme se synem vyrazili. Báječně jsme si zalyžovali i na malém dětském kopečku ( PRO MNE IDEÁLNÍ ZÁLEŽITOST ) A DÍKY skvělému personálu a vlekařům, kteří se věnují dětem jsme si lyžování a zimu pořádněš užili. Moc se těšíme na letošní sezonu !! Přejeme úspěšnou sezonu a lyžování v Aši ZDAR!!

Skipatrol, 18.12.2009 - RE:Provoz

Dle vývoje výroby sněhu máme v plánu spuštění areálu v neděli dne 20.12.2009 od 9,00 hodin
Sledujte aktuální informace.

ToM - kdy začnete?

také bych se rád optal na zahájení sezóny 09/10. díky za odpověď

David - rozjezd

Kdy prosím plánujete rozjezd sezóny 2009/2010 ??????

Lyžařské středisko Aš - Skipatrol - RE:Kotva

Samozřejmě,že souhlasíme s názory na odstavenou kotvu a vnímáme i to,že její odstavení poškodilo jméno našeho střediska.Nicméně jak již jsme několikrát psali,kotva je skutečně v dezolátním stavu,rozkradená a náklady na opravu by byly nekonomické.
Přesto si myslíme,že za podpory Ašských Lesů,s.r.o. a města Aš děláme maximum pro obnovení lyžování na sjezdovce č.3. Více se dozvíte na našich stránkách v sekci aktuální informace
https://strediskoas.estranky.cz/clanky/aktualni-informace/aktualne