Jdi na obsah Jdi na menu
 


V této části našich stránek můžete uvádět do komentářů své dotazy, podněty či zkušenosti z Vaší návštěvy v našem lyžařském středisku Aš případně na provozovatele Ašské lesy, s.r.o.nfo@lesy-as.cz   

Obrazek

Děkujeme Všem za příspěvky.

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Michal - Re: Re: kameny

Ano, odsuňme celý problém do pozadí a stavějme vše na "logice". Udělejme z obětí viníky-stěžovatele. Bravo pane "Tom". Vždyť proč si stěžovat? Těch 120 kaček je přeci nic a pokud se ti to nelíbí tak běž domů. Ale pozor. Já jsem si zaplatil za službu. Taková byla moje dohoda s provozovatelem. Nikde nestálo nic o tom, že služba je částečná. A je jedno jestli služba stála 50, 200, 500 nebo 120 korun. V tomto případě jsem si zaplatil za nekvalitní službu, což jsem si uvědomil až při pohledu na skluznici po nějaké době. Někteří možná zjistili poškozenou skluznici až doma. někdo to neřeší, někdo se ozve. Bylo nás tam v ten čas kolem třiceti.Mimochodem rubrika se jmenuje "Vaše podněty". Tento podnět šel směrem k "LS Aš SkiPatrol", který by měl dohlížet na stav podmínek v areálu. Málo sněhu znamená doplnit sníh. V tom vidím logiku já. Je v tom stěžování, nebo něco nelogického? Pokud bych si měl stěžovat, tak na to, že LS Aš SkiPatrol nereagoval na můj podnět byť jednoduchou reakcí. Stačilo by např. "Ano, bereme to v úvahu".

Tom - re kameny

Pravda..beru zpět.Ani nevim co mě to popadlo:)

LS Aš SkiPatrol - Re: Re: Re: kameny

Trochu nás mrzí diskuse,která se rozjela na našich stránkách.Rubrika ,,Vaše podněty" skutečně slouží ke komunikaci směrem k nám.Připomínku o nekvalitním dojezdu bereme za opodstatněnou a pro tento víkend jsme ho snad ke spokojenosti našich návštěvníků vylepšily zasněžením vrstvou technického sněhu.Děkujeme Všem zúčastněným v této debatě a těšíme se na Vaši spokojenou návštěvu našeho střediska.

Michal - Re: Re: Re: Re: kameny

Děkuji.

tomáš - Re: Re: Re: Re: Re: kameny

i já děkuji - a těším se na další ježdění :-)

Mgr. Kejř Martin - Večerní lyžování 14.12. 10

Zdravím. Včerejší lyžování vynikající, skvěle upraveno, žádní lidé, co více si přát. Jen doufám,že počasí vydrží i na sváteční dny. takové lyžování na Štědrý den dopoledne, pak skvělá večeře. Kejř M.

Martin - ,,,

proč nezasněžujeteeeeee ?

tomáš - super, že otevíráte

otázka - bude tento víkend spuštěn již i staronový vlek? díky

... - ...

kdy plánujete otevření letošní sezony?

tom - re

Bylo by fajn otevřít areál již tento víkend (4.-5.12.). Stíháte?

... - ...

podle počasí má být další tejden pod nulou.Tak se chci zeptat jestli budete zasněžovat ?Díky

LS Aš SkiPatrol - Re: ... zasněžování

Zasněžovací systém máme připravený.
Vše samozřejmě ovlivní vývoj počasí pro další dny a následné období.Pečlivě sledujeme dlouhodobé předpovědi.
Veškeré síly soustředíme v současné době i nadále výstavbě vleku a rozšíření systému zasněžení na sjezdovce č.3

Tom - ...

Konečně se nám rozšířila možnost si pořádně zajezdit.Jenom doufám že budete brát i ohledy na dravý snowboardisty,kteří by rádi lítali 15 metrů daleko :)

Skipatrol - RE: Vihazov ???

RE: (Miroslav vilam 10.11.2010)
Myslím si, že tento příspěvek zde nemá své opodstatnění a byl administrátorem stránek smazán.

fandím - Poděkování

Chtěla bych Vám moc poděkovat za to co děláte a jak moc se snažíte viz Vaše fota jsou toho důkazem. Díky V

LS Aš SkiPatrol - RE:Trojka

Předně Jirkovi děkujeme za otázku, na kterou v podstatě také denně hledáme odpověď.Při pohledu na deštivé počasí a při pohledu do neúprosného kalendáře nás trochu mrazí v zádech.Snahou našeho občanského sdružení je samozřejmě co nejvíce se věnovat navrácení života sjezdovce č.3. V žádném případě nechceme slibovat nemožné, nicméně se o to budeme snažit.Vše bylo závislé na vydání stavebního povolení a s tím souvisejícího povelení k vykácení části lesa.Vše je budováno za podpory Města Aše a provozovatele našeho střediska, Ašských lesů, s.r.o. Všichni zúčastnění dělají maximum pro realizaci tohoto nemalého dílka.

LS Aš SkiPatrol - RE:SNOWPARK

Vzhledem k tomu,že veškeré investice a aktivity jsou směřovány k budování sjezdovky š.3 a vleku H80, nebudeme pro letošní zimní sezonu nic pořizovat.Nicméně můžou příznivci divokých prken určitě počítat se skoky a valy, které vytvoříme ze sněhu.

Jirka - Trojka

Chtěl bych se zeptat za jak dlouho se dá očekávat spuštění sjezdovky číslo tři.
Děkuji

Anonym - SNowpark

Budete budovat nějaké skoky,bedny apod?

David.E - ten co chce dělat na sjezdovce

A kor Ašskou