Jdi na obsah Jdi na menu
 


V této části našich stránek můžete uvádět do komentářů své dotazy, podněty či zkušenosti z Vaší návštěvy v našem lyžařském středisku Aš případně na provozovatele Ašské lesy, s.r.o.nfo@lesy-as.cz   

Obrazek

Děkujeme Všem za příspěvky.

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

lyžařka Cheb - Poděkování

Děkujeme za moc pěknou víkendovou lyžovačku. Díky Vaší práci jsme si to opravdu užili. Pochvala patří i novinkám, které jste pro novou sezónu připravili. je za vámi vidět kus práce.

Hedvika - in-line dráha

Dobrý den, na úvodní stránce uvádíte, že dráha pro in-line je osvětlená pro běžkaře do 20hod. Dnes jsem odjížděla z parkoviště po 17hod, lampy na něm a na příjezdové cestě od hřbitova svítily, ale na dráze byla tma. Znamená to, že se svítí jen někdy, např. o víkendu? Díky za odpověď.

Lucie - sněhové podmínky

Jak jste na tom se sněhem. Dnes nám v Chebu nasněžilo a hned nám blesklo hlavou, že se pojede v sobotu lyžovat do Aše. Děti jsou natěšené. Jak jste na tom se sněhovou pokrývkou na svahu???
Děkuji za reakci Lucie

SkiPatrol - Re: sněhové podmínky

Bohužel žádná sláva.Na sjezdovce je cca. 7 cm souvislá pokrývka mokrého sněhu a teplota kolem O st.C.
Pokud se podíváte na naši předpověď počasí pro Aš , viz odkaz na hlavní stránce, tak předpoklad, že bychom jeli o víkendu je velice skeptický.
Přesto děkujeme za zájem a také doufáme ve zlepšení.

Pepa - Jízdné pro rodiny

V Listech Ašska jsem četl, že budou nějaké levnější jízdenky pro rodiny, ale na webu v ceníku o tom není zmínka.
Skol čili ahoj . :-))))

SkiPatrol - Re: Jízdné pro rodiny

Děkujeme za upozornění.
Ceník je již upravený.

SkiPatrol - Ceník

Děkujeme za vyjádření.
Po dohodě s provozovatelem se přistoupilo k mírné úpravě jízdného v závislosti na vynaložené investice,zkvalitnění služeb,navýšení cen energií a v neposlední řadě navýšení DPH.Osobně si myslím, že v celkovém součtu těchto podnětů a z toho plynoucímu navýšení u odpoledního jízdného o 20 Kč to není taková katastrofa.Naše jízdné bylo do současné doby na úrovni roku 2003.Pokud se i přesto Váš pohled nemění, je nám to líto. I běžkařské lyžování má své kouzlo.
Jinak na sjezdovce Skol čili ahoj . :-))))

Pepa - Ceník

Nový ceník jízdného mě nepotěšil a 140 kč za odpolední jizdenku je pro mě tolik, že určitě omezím počet návštěv. Nejspíš se stanu při dostatku sněhu bežkařem.

FM - Re: Re: Ceník

NAVÍŠENÍ SE PÍŠE SPRÁVNĚ NAVÝŠENÍ

JAKO, ŽE JE TO TVRDÝ DOPAD NA NÁVŠTĚVNÍKY !!

Snb - Začátek sezóny

Dobrý den je možné, že by jste začali už o víkendu??

Jarda Roch - Jste borci!

... a už se nemůžu dočkat, až budete v provozu.

skipatrol - Re: Jste borci!

Také se nemůžeme dočkat.Bohužel to zatím vypadá, že paní ,, ZIMA" zkouší naše nervy.Jakmile to bude možné, spustíme zasněžování.
Díky za podporu. :-)))))

tomáš - díky

Dobrý den. Rád bych Vám poděkoval za perfektně připravené sjezdovky a v příští sezoně nashledanou.

Jirka - Prosba

Dobry den chtel jsem se zeptat jestli tam mate jeste snih a jak dlouho tam budete mit snih.A jestli zasnezujete.

Jitka Š. - Občerstvení

Dobrý den,
v sobotu jseme s rodinou navštívili Váš areál, lyžování pěkné, žádné fronty, chválím vstřícnost a ochotu vlekařů. Mám jen jednu připomínku a to ke stánku s občerstvením. Ten kdo si u Vás pronajímá tento stánek, by měl občas prohlídnout okolí stolů, poklidit papíry a kelímky. Je všeobecně známo, že někteří lidé jsou čuňátka a Vám to nedělá zrovna dobrou reklamu.

Rada - podekovani+prosba

Dobry den,
chtel bych vam podekovat za vsechno co delate pro lidi na sjezdovce a za krasnou lyzovacku na sjezdovce 3,ale mel bych na vas dotaz nebo spis prosbu. Jeden z vasich vleku pouziva jakousi hulku a pri manipulaci s ni mam obcas strach, aby s ni nekomu neublizil,vcetne me.Nebylo by mozne,aby ji za neco vymenil nebo ji vubec nepouzival (jako vetsina z vas)?Mam strach hlavne o deti.
Dekuji za odpoved a omlouvam se za rypnuti

LS Aš SkiPatrol - Re: podekovani+prosba

Váš příspěvek nepovažujeme za rýpnutí, ale za podnět.Přepokládáme, že jste myslel ,,vlekaře" ( obsluha vleku ).
Souhlasíme s tím, že vlek je dle návodu výrobce samoobslužný a na základě Vašeho podnětu jsme přijali patřičná opatření.

TOm - ...

Musim Vás pochválit za to co jste na našem kopci vytvořili.Jenom bych chtěl podotknout,že dole na sjezdovce č.3 jak se nasedá na pomu je pro mě (snowboardistu)někdy docela namáhavé se k pomě dostat.protože se tam nemám čeho chytit až teda toho jedno zábradlý které je hned u pomy.KDybych to mohl navrhnout tak místo těch červených sítí bych tam dal zabrádlí bud dřevěné nebo železné.určitě by to snowboardisti ocenili.Děti si na to můžou sednout a tak.Pro lyžraže tam neni ždánej problém,ti mají hůlky...děkuju za pochopení

LS Aš SkiPatrol - Re: ...

Děkujeme za podnět.Tento problém na příjezdu vnímáme a víme o něm.Celý dojezd měl být úplně jinak řešen,ale bohužel se nám ho již nepovedlo dokončit ke spokojenosti.Určitě bude nástup opatřen dřevěným zábradlím,jako tomu je na sjezdovce č.1, ale bohužel až po dokončení terénních úprav,které proběhnou v letních měsících.Prozatimní ploty jsou tam také z důvodu možnosti jejich odklizení pro případnou úpravu dojezdu rolbou.

Michael T. - wau

Navšítivil jsem Ašskou sjezdovku s rodinou po nějaké době a nevěřili jsme vlastním očím, co jste tady zvládli. Klobouk dolů chlapi! Dnešek byl vydařený, ikdyž technika občas zklame, i tak jsme si skvěle zalyžovali, najedli a popili. Držíme vám palce.